با قدیمی ترین مرغ سوخاری ایران آشنا شوید!


قدیمی ترین مرغ سوخاری ایران کجاست؟ آیا امکان سفارش آنلاین مرغ سوخاری در تهران وجود دارد؟ یکی از فست فودهای محبوب دنیا مرغ سوخاری است. برای تهیه این غذای خوشمزه تکه های مرغ را با ادویه های مختلف ترکیب کرده و در روغن داغ سرخ می کنند. مرغ سوخاری طبق دستور خاصی در هر رستوران تهیه می شود. برای تهیه مرغ سوخاری از قسمت های اصلی آن یعنی سینه، بال و ران مرغ استفاده می شود. این غذا سریعتر از سایر غذاهای رستوران تهیه می شود.

در این مطلب با قدیمی ترین مرغ سوخاری ایران آشنا می شویم. همچنین تاریخچه مرغ سوخاری و اسرار پخت آن را در ایران و جهان بررسی می کنیم. برای اطلاعات بیشتر در این مورد، مقاله را تا انتهای مطلب بخوانید.

مرغ سوخاری از کجا شروع شد؟

مرغ سرخ شده برای اولین بار در سال 1830 در آمریکا تهیه شد و پس از آن در کتاب های آشپزی و سایر کشورها رایج شد. البته این روش ترکیبی از مرغ سرخ کردنی در اسکاتلند و آفریقا در قرون وسطی است. اسکاتلندی ها اولین کسانی بودند که مرغ را بدون هیچ گونه ادویه و چاشنی در روغن سرخ کردند. سپس آفریقایی ها از این روش با چاشنی مرغ استفاده می کنند. با مهاجرت اسکاتلندی ها و آفریقایی ها به آمریکا، این روش پخت مرغ در این کشور رایج شد.

سال ها بعد مردی به نام ساندرز در سن 40 سالگی رستورانی کنار جاده ای در پمپ بنزینی در یکی از شهرهای آمریکا تاسیس کرد. او در این رستوران تکه های مرغ را با ترکیب 11 ادویه طعم دار خاص تهیه می کند. ساندرز بعدها به خاطر دستور پخت مرغ کنتاکی خاص خود به شهرت رسید. او رستوران آمریکایی KFC را راه اندازی کرد که به خاطر مرغ سوخاری اش در تمام دنیا معروف است.

قدیمی ترین مرغ سوخاری ایران
قدیمی ترین مرغ سوخاری ایران

رازهای مرغ سوخاری ترد چیست؟

بالاخره چه کسی یک تکه مرغ ترد و آبدار سرخ شده در روغن داغ را دوست ندارد؟ دمای ثابت روغن برای مرغ سرخ شده ترد بسیار مهم است. هنگام سرخ کردن باید دمای روغن را ثابت نگه دارید تا مرغ شما به درستی بپزد و همانطور که انتظار می رود ترد شود. در برخی از دستور العمل ها، کمی نشاسته ذرت نیز اضافه می کنند.

اگر دمای روغن خیلی زیاد باشد سطح بیرونی مرغ سرخ شده ترد و پخته یا سوخته می شود و اگر دمای روغن خیلی پایین باشد پخت مرغ بیشتر طول می کشد. پس توجه داشته باشید که دمای روغن باید ثابت بماند تا مرغ ترد شود. در قدیمی ترین مرغ سوخاری ایران با استفاده از روش های نوین و تجربه زیاد دمای روغن را ثابت نگه می دارند تا مرغ سوخاری ترد و کاملا پخته بپزند.

مرغ سرخ شده

چرا مرغ سوخاری را در آرد می ریزند؟

قبل از سرخ کردن مرغ باید آن را در آرد سوخاری بریزید تا نسوزد. برای این کار ابتدا تکه های مرغ را به همراه ادویه مخصوص در آرد آغشته کنید سپس آن را در توری مخصوص در روغن داغ شده قرار دهید. در این گریل جوجه ها کاملا سرخ می شوند.

اگر می خواهید غذا مرطوب و آبدار باشد؛ پس از سرخ شدن مرغ، چربی اضافی آن را با استفاده از همان صافی آبکش کنید. آرد همان چیزی است که به مرغ سرخ شده پوسته قهوه ای آن می دهد. قدیمی ترین مرغ سوخاری ایران یا همان جوجه کنتاکی سابق از بهترین روش های تهیه مرغ جوجه گردان استفاده می کند. برای تهیه مرغ سوخاری ترد و خوشمزه.

برای تند شدن مرغ سرخ شده، مقدار زیادی فلفل قرمز و نمک به آرد سرخ شده اضافه می کنند. در واقع طعم اصلی این غذا به ادویه و چاشنی موجود در آرد سوخاری بستگی دارد. برای تهیه مرغ سرخ شده ساده فقط نمک و کمی فلفل به آرد اضافه می کنند.

کنتاکی

با تاریخچه قدیمی ترین مرغ سوخاری ایران آشنا شوید!

اولین و قدیمی ترین مرغ سوخاری تهران در سال 1352 در خیابان تخت جمشید جنب سینما عصر جاوید توسط حاج محسن هراتی تهرانی افتتاح شد. اولین مرغ سوخاری در تهران به نام مرغ سوخاری تهران (TFC) در سالهای اولیه تأسیس به کنتاکی معروف بود. قدیمی ترین مرغ سوخاری ایران به نام تی اف سی یا مرغ سوخاری تهران در حال حاضر معروف ترین مرغ سوخاری را با چهار شاخه در پارک سای، میدان ولیعصر، خیابان طالقانی و هفت تیر تهیه می کند. امروزه این شعب توسط فرزندان آن مرحوم اداره می شود و به سرپرستی رضا هراتی تهرانی می باشد.

قارچ سرخ شده، سیب زمینی سرخ شده و سس سس کچاپ به همراه دو و سه تکه پای مرغ، سینه یا بال و پیاز سرخ شده تجربه لذت بخشی از غذاهای خوشمزه را در این رستوران برای شما به ارمغان می آورد. اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید، رستوران تهران مرغ، ماهی و میگو سوخاری خوشمزه و ترد را نیز ارائه می دهد.

مهم ترین ویژگی قدیمی ترین مرغ سوخاری ایران حجم زیاد غذاهای ترد و پولکی با سس های جذاب است. حدود 700 گرم مرغ سوخاری و مقدار زیادی سیب زمینی، این غذایی است که با سفارش آنلاین از قدیمی ترین مرغ سوخاری در تهران و ایران، در انتظار شما خواهد بود.

مرغ سرخ شده

آخرین کلمه

همانطور که در متن ذکر شد؛ طرز تهیه مرغ سوخاری آن را به یک غذای خوشمزه و متفاوت تبدیل کرد. این غذای محبوب در سراسر جهان به عنوان یک روش زندگی شناخته شده است. حتی در بسیاری از کشورها روز مرغ سوخاری ویژه ای را همراه با مسابقات مختلف غذایی در نظر گرفته اند. در نهایت به یک فست فود اصیل و قدیمی بروید تا طعم لذیذ مرغ سوخاری ترد را تجربه کنید.

مرغ سوخاری تهران (TFC) با نزدیک به نیم قرن سابقه درخشان در زمینه تهیه مرغ سوخاری داغ، ترد و پخته فعالیت می کند. این مجموعه قدیمی ترین مرغ سوخاری ایران به نام TFC (مرغ سوخاری کنتاکی سابق) است. هدف اصلی مرغ سوخاری تهران تولید غذای خوشمزه، باکیفیت و ارزان در سطح بین المللی با استفاده از بهترین مواد اولیه است. برای تجربه طعم فوق العاده نان خوشمزه می توانید به یکی از چهار شعبه آنها بروید.

برای سفارش آنلاین از قدیمی ترین مرغ سوخاری در تهران و ایران و یا درخواست نمایندگی به سایت تی اف سی مراجعه کنید. در این متن نگاهی به تاریخچه مرغ سوخاری انداخته ایم و بهترین مرغ سوخاری ایران را ارائه کرده ایم. امیدواریم اطلاعات ارائه شده در این مقاله برای شما مفید باشد.

رتبه: پست

دیدگاهتان را بنویسید