با 10 مورد از معتبرترین قهوه های جهان آشنا شوید


10 تا از مجلل ترین قهوه های دنیا

تلاش شده است تا این دانه ها بر اساس شهرت و بی طرفی رتبه بندی شوند.

البته هیچ معیار رسمی برای سنجش اعتبار قهوه وجود ندارد، پس در اعتراض و ابراز خشم خود تردید نکنید.

من همچنین افکار شخصی خود را در هر ماهیت قهوه گنجانده ام، زیرا فکر می کنم برخی از دانه های محبوب تر بیش از حد ارزیابی می شوند و برخی از درجه های پایین تر مستحق شناسایی بیشتر هستند!

خوب، در حالی که سلب مسئولیت موقت راه درستی نیست، بیایید نگاهی به 10 قهوه فوری جدید و معروف جهانی بیندازیم.

10. کاستاریکا تارازو

محبوبیت قهوه کاستاریکا در سال های اخیر رو به افزایش بوده است. غلات تنها منبع شناخته شده تراز هستند.

کاستاریکا تارازو

این دانه ها عطر بسیار شیرینی شبیه شکر قهوه ای دارند. قهوه با نت های میوه های گرمسیری و مرکبات ترکیب شده است. اسیدیته روشن و حیاتی که مشخصه بسیاری از قهوه های آمریکای مرکزی است به پیچیدگی آن می افزاید. هر قهوه تارازوی که از امتحان کردنش لذت بردم پایانی شیرین و ماندگار داشت.

این قهوه ای است که اخیراً به آن بازگشتم. اگرچه فکر می‌کنم قهوه روی ترازو شایسته آن شناخته می‌شود، اما هنوز راه‌هایی وجود دارد که بتوان در لیست‌های همه به اتفاق آرا بود! پس خرید قهوه را با اصالت حق خود به تاخیر نیندازید.

9. گواتمالا آنتیگوا

زمانی که چند سال پیش در آنتیگوا، گواتمالا بودم، واقعا از امتحان این قهوه لذت بردم. چیز خاصی در مورد نوشیدن قهوه در منبع آن وجود دارد. شاید این یک عامل طراوت، طبیعت زیبای اطراف یا شاید فقط یک عامل طراوت باشد. به هر حال این یک تجربه خاص است.

می توانید انتظار داشته باشید که قهوه گواتمالا غنی و پیچیده باشد. نت های مرکبات، آجیل و شکلات معمولی است و ترشی روشن و تازه واقعاً خودنمایی می کند.

این یکی دیگر از دانه های آمریکای مرکزی است که به طور مداوم می چرخد. به نظر من قهوه آنتیگوا گواتمالا معتبرتر است.

گواتمالا آنتیگوا

8. اصلاحیه سوماترا اندونزی

اندونزی متشکل از زنجیره ای از جزایر است که شرایط متفاوتی را برای کشت قهوه فراهم می کند. جزایر سوماترا، سولاوسی، جاوه و بالی قهوه عالی تولید می کنند. بهتر؟ تماس خیلی سخت است، اما من باید با سوماترا ماندلینگ بروم.

دانه های ماندالای سوماترا عطری عجیب و شیرین دارند و یک فنجان قهوه غنی و خاکی تولید می کنند. نت های شکلات و ادویه ها نیز تلفظ می شوند. قهوه سوماترا به طور طبیعی اسیدیته پایینی دارد و معده را راحت تر از سایر دانه های اصیل می کند.

من بزرگ شدم و این قهوه را خیلی دوست داشتم، اما قطعا اولین بار که آن را امتحان کردم، آن را امتحان نکردم. ممکن است برای قدردانی از این طعم کاملاً توسعه یافته لازم باشد تا کسانی که قهوه می نوشند بیشتر از آن لذت ببرند.

7. موکا یمن

یمن تاریخچه طولانی و پیچیده قهوه دارد. در سال های اخیر، تولید قهوه به دلیل ادامه جنگ داخلی به شدت کاهش یافته است. کاهش عرضه قهوه یمن منجر به افزایش قیمت برای مصرف کنندگان خواهد شد. با این حال، هنوز تقاضا وجود دارد. چرا؟ واقعاً ساده است، قهوه یمن واقعاً خوب است.

در این مورد، موکا به این نوشیدنی تجاری پر از شکلات صدق نمی کند. در عوض، موکا اشاره ای به بندر اصلی یمن است، جایی که قهوه در طول تاریخ به آنجا منتقل شده است.

می توان انتظار داشت قهوه یمن عطری عجیب و طعمی غنی و پیچیده داشته باشد. اسیدیته رنگ شراب و برخی ویژگی های خاکی مشخص. نت های میوه، شکلات و ادویه ها نیز رایج هستند.

به دست آوردن قهوه یمن کمی دشوار است و بنابراین نسبتاً گران است. من واقعاً قهوه موکا را دوست دارم، اما خرید منظم آن نسبتاً گران است. قطعا ارزش این را دارد که هر از گاهی برای حمایت از صنعت قهوه یمن حاضر شوید.

6. یارگاشفه اتیوپی

بیشتر اتیوپیایی ها خود را زادگاه قهوه می دانند و اکثر آنها موافق هستند که برخی از بهترین دانه های جهان را تولید می کند. اگرچه انتخاب های خوب زیادی وجود دارد، اما من یرگاشاپ اتیوپی را بالاتر از هر چیز دیگری قرار می دهم. نگران تلفظ Yirgacheffe نباشید، مردم متوجه منظور شما خواهند شد.

این قهوه پیچیده است و اغلب نکاتی از میوه و شراب و لقمه ای روشن و دلپذیر ارائه می دهد. من دوست دارم این قهوه را با یک شراب خوب مقایسه کنم. مجلل است، خوشمزه است… می دانید که عطر شراب دارد.

یارگاشفه اتیوپی

این مورد علاقه من است از زمانی که یادم می آید. من فکر می کنم اکثریت قهوه خورها باید بپذیرند که یرگاشفه شایسته لقب بهترین قهوه جهان است.

در اینجا یکی دیگر از دانه های آفریقایی بسیار محبوب، این بار از تانزانیا است.

5. کودکان تانزانیایی

دانه های قرمز یک فنجان قهوه غنی از اسید تارتاریک می سازد. نت های میوه و شراب به روشی بسیار متمرکز ارائه می شوند. فقط همین قهوه مرا متقاعد کرد که نظر متضاد کرنبری را متقاعد کند.

برای من، این به همان اندازه خوب است. اگر بخواهم یک قهوه برشته شده مورد علاقه را انتخاب کنم، فکر می کنم آن دانه تمشک تانزانیایی بود. اما هی، این فقط ترجیح شخصی من است، چیزی علیه حیوان خانگی شما نیست!

4. کنیا AA

مطمئناً کمبود قهوه آفریقایی با کیفیت وجود ندارد! این بار کنیایی دیگر.

این دانه غنی، شیرین و دارای عطر گلی قوی است. اسید سیتریک و شیرینی میوه از ویژگی های قابل توجه این قهوه است. چیزهای زیادی در یک فنجان قهوه AA در کنیا رخ می دهد، احتمالاً می خواهید چند فنجان (یا 10) فنجان را به درستی ارزیابی کنید!

این یکی دیگر از قهوه های مورد علاقه من است. من قهوه کنیایی را با افرادی مانند کونا هاوایی درست کردم و می توانید از آن لذت ببرید.

3. نه بیشتر

این قهوه دیگری است که بومی اندونزی است و به راحتی بحث برانگیزترین قهوه روی کره زمین است. اگر نمی دانید، قهوه Kopi Luwak از دانه های آسیاب نشده نخل های وحشی تهیه می شود.

قبل از اینکه واقعاً آن را امتحان کنم، مدتها بود که در مورد این گزینه قهوه عجیب و غریب می دانستم. من به دلیل اتهامات مربوط به ظلم به حیوانات مربوط به پرورش از آن اجتناب کردم. زمانی که در اندونزی بودم، بعد از اینکه مطمئن شدم فقط از زباله های وحشی برای ساخت این فنجان استفاده شده، مجبور به ساختن این فنجان شدم.

بیشتر نه

باید بگم خوب بود، اونقدر خوب نبود که قیمتش رو توجیه کنه، ولی به نظرم قیمتش جدیدتره. به طور کلی، نمی توانم بگویم که دوباره آن را دریافت می کنم یا آن را توصیه می کنم. نادیده گرفتن ملاحظات اخلاقی و ارزیابی مشروعیت محصولاتی مانند این بسیار دشوار است. علاوه بر این، اندونزی انتخاب های بسیار خوبی دارد، من ترجیح می دهم از بحث و جدل دوری کنم و به مجموعه خود فشار بیاورم.

2. کوه آبی جامائیکا

بسیاری از مردم این دانه ها را بهترین های دنیا می دانند و متاسفانه قیمت آنها این را نشان می دهد!

می توانید منتظر این قهوه ابریشمی صاف و خامه ای با نت های غنی از شکلات باشید. این قهوه قطعاً یک قهوه روزمره نیست، اما هر کسی که آن را می‌نوشد باید حداقل یک بار آن را امتحان کند.

من می گویم در خطر ناراحت کردن بسیاری از مردم. به نظر من قهوه جامائیکا هم آبی کوهی است. قطعا ارزش امتحان کردن را دارد، اما فکر می کنم با پول خود می توانید چیزهای زیادی بدست آورید. اگر قصد دارید برای مدت طولانی پرخوری کنید، به نظر من قهوه کونا بهترین گزینه است.

1 کونا هاوایی

مانند کوه های آبی جامائیکا، ماتن هاوایی به دلیل شهرتش گران است. این یکی دیگر از مواردی است که هر متخصص قهوه باید در مقطعی آن را امتحان کند.

قهوه کونا صاف و سبک است. ممکن است حاوی نت های مختلفی از جمله میوه، شراب، شکلات، آجیل و ادویه جات باشد. اسیدیته متوسط ​​آن مکمل شیرینی میوه یا مربا است که منجر به یک لیوان بسیار متعادل می شود.

اما آیا قهوه کونا ارزش این قیمت را دارد؟ این قابل بحث است. من تخمه اسب را خیلی دوست دارم اما با توجه به قیمت این تنوع فقط برای مناسبت های خاص است. از آنجایی که علاقه من به قهوه پنهان نیست، قهوه کونا به یک هدیه عالی برای دوستان و خانواده تبدیل شده است. هیچ شکایتی در مورد آن وجود ندارد!

نتیجه
Hawaii Kona و Jamaica Blue Mountain بدون شک برخی از محبوب ترین قهوه های جهان هستند، اگرچه قهوه luwak می تواند در بخش نویز شکست بخورد.

من به همه چیز فکر کردم، قهوه آفریقایی با کیفیت بالا را در مقابل قهوه کونا و جامائیکا قرار دادم (پر کردن مجدد). منظورم این است که انواع توت های تانزانیا، قهوه بومادران اتیوپی و کنیا AA برخی از بهترین قهوه های جهان هستند و همچنین بسیار مقرون به صرفه هستند.

خیلی سخت تر از آن چیزی بود که انتظار داشتم… من از قهوه های عالی می ترسم که مجبور شدم از آن دست بکشم. من یک عذرخواهی رسمی از نیکاراگوئه، کلمبیا و پرو خواهم کرد.

خوشبختانه لازم نیست خود را فقط به 10 نوع دانه محدود کنید! همیشه قهوه های جدیدی برای امتحان وجود خواهد داشت و من بسیار خوشحالم که از همه تازه واردان به منو استقبال می کنم!

نظر شما در مورد این عکس ها چیست؟ آیا احساس می کنید قهوه مورد علاقه خود را از دست داده اید؟

رتبه: پست

دیدگاهتان را بنویسید