طرز پخت عدس پلو مجلسی، زرشک پلو با مرغ خانگی معمولی، آلبالو پلو با گوشت کلکال


گاوآهن یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین غذاهای ایرانی است که می توانید برای شام یا ناهار آن را با مرغ یا گوشت یا گیاهی تهیه کنید. پلو یکی از غذاهای اصلی ما ایرانی هاست که معمولا برای ناهار تهیه می کنیم و با سالاد یا ترشی سرو می کنیم. برای تهیه پلو می توانید از هر نوع حبوبات و سبزی استفاده کنید. درست کردن پلو کار بسیار ساده ای است، ابتدا باید برنج را آماده کنید و مواد میانی را آماده کنید و پس از آبکش کردن، برنج را با مواد میانی آماده شده مخلوط کنید و بگذارید دم بکشد یا در آخر می توانید گوشت و مرغ را اضافه کنید. به همراه برنج. امروز تصمیم گرفتیم سه نوع از بهترین پلوها را به شما آموزش دهیم که عبارتند از عدس پلو، زرشک مرغ پلو و آلبالو پلو برای تهیه این پلوهای جذاب در منزل با ما همراه باشید.

برنج عدس

برنج عدس

پلو عدس یکی از پلوهای سنتی ایرانی است که می توانید آن را با گوشت چرخ کرده یا مرغ یا ساده درست کنید. این برنج بسیار خوشمزه و ساده است و با کشمش و برنج زعفرانی درست می شود. شما می توانید این برنج را برای مهمانی ها و پیشنهادات خود تهیه کنید. اما برای دیدن طرز تهیه عدس پلو به سایت پارسی دی مراجعه کنید.

  • ارائه انواع قهوه

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین پلوها است که در مهمانی ها و مجالس مختلف تهیه می شود. زرشک پلو ممکن است ساده به نظر برسد، اما ترفندها و تکنیک های زیادی وجود دارد که بتوانید پلویی خوشمزه و خوش طعم را بدون بوی آب مرغ درست کنید. برای تهیه این غذا می توانید از سینه یا پای مرغ استفاده کنید اما اگر برای مهمانی درست می کنید بهتر است از ساق و پهلو استفاده کنید. اما برای دیدن دستور پخت زرشک پلو با مرغ به سایت پارسی دی مراجعه کنید.

گیلاس پلو

گیلاس پلو

آلبالو پیلو یکی دیگر از پیلوهای فصلی است که بیشتر در تابستان با رسیدن گیلاس تازه درست می شود. برای تهیه این پلو می توانید آلبالو پلو را با گوشت قلکالی یا مرغ ریش ریش درست کنید یا از آلبالو یخ زده استفاده کنید. این غذای لذیذ مخصوص شهر شیراز است اما به دلیل طعمی که دارد در سراسر ایران تهیه می شود. اما برای دیدن دستور پخت گیلاس پیلو به سایت آلامو مراجعه کنید.


پیشنهاد پروماگ برای مطالعه بیشتر:

دیدگاهتان را بنویسید