❤️ آموزش آشپزی ایرانی در بهترین آموزشگاه آشپزی ایران


آشپزی در خانه همیشه یکی از مهم ترین دغدغه های مادر خانواده است. اگر فردی هستید که به تازگی مسئولیت پخت غذا در منزل را بر عهده گرفته اید و مهارت آشپزی خوبی ندارید، بهتر است شروع به یادگیری آن کنید تا بتوانید غذاهای مختلف ایرانی و خارجی را به راحتی بپزید. اینجاست که آموزش آشپزی ایرانی این به شما کمک می کند و می توانید با یک آموزش خوب به سرعت در آشپزی مسلط شوید.

غذاهای ایرانی تنوع زیادی دارد، همچنین هر شهر و استان ایران با توجه به فرهنگ و ذائقه اکثریت مردم آن منطقه غذاهای خاص خود را دارد. آموزش آشپزی ایرانی همچنین می تواند شامل غذاهای محلی هر استان باشد. غذاهای محلی معمولاً با توجه به نوع مواد اولیه ای که در گذشته در دسترس ساکنان منطقه بوده و به مرور زمان گسترش یافته است ایجاد می شود. بنابراین برخی از غذاهای محلی استان های مختلف امروزه در بسیاری از استان های دیگر استفاده می شود.

در واقع وسعت زیاد و کنار هم قرار گرفتن اقوام مختلف در مناطق ایران، دستور پخت غذاهای ایرانی مورد استفاده مردم هر منطقه را بسیار وسیع و متنوع کرده است و ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا همه غذاهای ایرانی را امتحان کنید. . در این مقاله سعی داریم هر آنچه را که باید در مورد این غذاها بدانید را برای شما شرح دهیم آموزش آشپزی ایرانی باید توضیح دهیم.

ظرف ها

اگر قصد آموزش آشپزی ایرانی بهتر است ابتدا با قسمت های مختلف یک وعده غذایی آشنا شوید. در ایران غذا معمولا در سه وعده اصلی و دو میان وعده مصرف می شود. وعده های غذایی اصلی شامل صبحانه، ناهار و شام است و میان وعده ها بین صبحانه و ناهار یا عصر مصرف می شوند و معمولا سبک هستند.

در یک وعده غذایی اصلی رسمی یا در رستوران ها، پیش غذا، غذای اصلی و سالاد و سپس دسر سرو می شود. اگر قصد یادگیری آشپزی را دارید، بهتر است برای تکمیل کار خود در عصرانه و دسر به سراغ آموزش شیرینی پزی بروید.

برای شروع یادگیری در مورد شیرینی، می توانید از یک آموزشگاه شیرینی پزی شروع کنید یا یک کتاب PDF شیرینی را دانلود کنید. همچنین اگر به دنبال بهترین کتاب آشپزی هستید، می توانید به راحتی از روی کتاب آشپزی کنید و دستور پخت غذا را ذره ذره به خاطر بسپارید.

در صبحانه می توانید از انواع تنقلات خارجی یا محلی ایرانی استفاده کنید و یا یک کیک ساده با یک نوشیدنی گرم را به عنوان صبحانه در نظر بگیرید. بهتر است صبحانه را به عنوان کامل ترین وعده غذایی خود میل کنید و سپس سایر وعده های غذایی را به ترتیب کوچکتر میل کنید.

برای ناهار و شام می توانید از لقمه های کوچک یا سوپ در قسمت پیش غذا استفاده کنید. پیش غذا فقط باید به عنوان پیش غذا باشد و نباید مردم را برای یک غذای اصلی پر کند. غذای اصلی نیز می تواند انواع غذاها یا خورش هایی باشد که بنا به ذائقه افراد با نان یا برنج مصرف می شود. در قسمت دسر نیز می توانید از انواع کیک، نوشیدنی های سرد و گرم، بستنی، ژله و میوه استفاده کنید.

مواد لازم در آشپزی

مواد لازم در آشپزی

یکی از مهمترین موارد در آموزش آشپزی ایرانی یاد بگیرید که مواد مناسب را انتخاب کنید. شما باید بتوانید بهترین مواد را شناسایی کنید و مقدار مناسبی را برای قرار دادن در غذا در نظر بگیرید.

برخی از مواد اولیه در بسیاری از غذاهای ایرانی رایج است. علاوه بر این، بیشتر غذاها از ادویه های معمولی استفاده می کنند. شما باید این ادویه ها و مواد تشکیل دهنده را به خوبی بشناسید و بتوانید بهترین نوع آنها را در فروشگاه پیدا کنید. از جمله این مواد رایج می توان به برنج، گوشت قرمز، مرغ و ماهی اشاره کرد. علاوه بر این، انواع سبزیجات و صیفی جات نیز از جمله مواد اصلی هستند که در بسیاری از غذاهای ایرانی به چشم می خورد. ادویه هایی مانند زردچوبه، نمک و فلفل نیز در بیشتر غذاها استفاده می شود.

باید مهارت انتخاب بهترین و تازه ترین مواد را هنگام خرید مواد اولیه پیدا کنید و در بهترین شرایط نگهداری کنید تا این مواد تازگی و طعم خود را حفظ کرده و غذاهای لذیذتری داشته باشند.

تاریخچه غذاهای ایرانی

غذاهای ایرانی جدا از تنوع زیاد و طعم عالی، از قدیمی بودن نیز برخوردار هستند. هیچ سند دقیقی در مورد تاریخچه هر غذا وجود ندارد و مردم هر منطقه دستور پخت را دهان به دهان می گذراندند و به مرور زمان این دستورها جمع آوری و به یک سری دستور پخت ثابت تبدیل شد. اگر الان قصد دارید آموزش آشپزی ایرانی اگر اطلاعات بیشتری در مورد غذاهای ایرانی دارید، باعث خوشحالی می شود.

قدمت بسیار زیاد برخی از غذاها مانند خورش ها ثابت شده و نام این نوع غذاها در کتاب هایی به زبان بسیار قدیمی پهلوی آمده است. برخی از این دست نوشته ها مربوط به دوران ساسانیان است. طبعا دستور پخت خورش های امروزی با آن زمان متفاوت است اما این نوع غذا از قدیم الایام در ایران وجود داشته است.

امروزه برخی از غذاها به یک سنت تبدیل شده و در همه شهرها به یک شکل و با دستور پختی مشابه با تفاوت های جزئی مانند ادویه تهیه می شوند. در حالی که برخی دیگر از غذاها، غذاهای محلی و مخصوص منطقه خاصی هستند و در هر منطقه بر اساس دستور پخت و با ذائقه مردم همان منطقه تهیه می شوند. در آموزش آشپزی ایرانی می توانید انواع غذاهای محلی و سنتی ایرانی را یاد بگیرید.

دسته بندی ها در آموزش آشپزی ایرانی

دسته بندی ها در آموزش آشپزی ایرانی

در آموزش آشپزی ایرانی با انواع غذاها و دسرها آشنا می شوید که می توانید در خانه تهیه کنید. تنوع غذاها در آشپزی ایرانی بسیار زیاد است، اما غذاهای مشابه زیادی نیز وجود دارد و دستور پخت تا حدودی شبیه به یکدیگر است. شما در مورد انتخاب های غذایی بسیار باز هستید و می توانید در طول هفته غذاهای مختلف بخورید. در زیر انواع دسته بندی هایی را که در حین مطالعه آشپزی ایرانی خواهید آموخت، به شما معرفی می کنیم.

ظروف بخارپز

خورش ها از معروف ترین و متنوع ترین غذاهای ایرانی هستند که در سراسر جهان نیز شناخته شده اند. خورش ها معمولا روان و غلیظ هستند و تکه های گوشت یا مرغ در آن دیده می شود. این غذا معمولا به تنهایی مصرف نمی شود و معمولا با برنج یا نان مصرف می شود. برخی از خورش ها زمان پخت طولانی دارند و باید از چند ساعت قبل از غذا شروع به پختن آنها کنید تا جا بیفتند.

از انواع خورش های ایرانی می توان به سبزی، قیمه، کرفس، آلو، اسفناج، مرغ و آلو و … اشاره کرد. همه این انواع خورش ها از انواع سنتی ایرانی هستند که در بسیاری از شهرها طبق دستور پختی مشابه تهیه می شوند و حتی در برخی از رستوران های خارج از کشور نیز می توانید آنها را پیدا کنید. علاوه بر این نوع خورش ها، خورش های محلی دیگری نیز در شهرهای مختلف ایران وجود دارد که معمولاً در همان منطقه طبخ و مصرف می شوند و در شهرهای دیگر چندان شناخته شده نیستند.

ظرف برنج

از دیگر انواع غذاهای ایرانی که آموزش آشپزی ایرانی غذاهای برنجی را یاد خواهید گرفت. برنج یکی از پر مصرف ترین خوراکی های ایران است که طرفداران زیادی دارد. برخی از انواع برنج به خودی خود یک وعده غذایی کامل هستند و برخی از آنها برای انواع غذاها و خورش ها مناسب هستند.

از انواع برنج ایرانی می توان به لوبیا پلو، عدس پلو، برنج پهن، استامبولی، برنج مرسا، هویج پلو، زرشک پلو، سبزی پلو، برنج باقلی، رازیانه پلو و … اشاره کرد. همچنین برخی دیگر از پلوها که به صورت خصوصی فقط در شهرستان ها و استان ها تهیه می شوند در این لیست قرار دارند.

سیخ

یکی دیگر از غذاهای بسیار معروف ایرانی کباب است. کباب ها انواع مختلفی دارند و معمولا در اکثر نقاط ایران یا خارج از ایران با دستور پخت ثابت تهیه می شوند. این دستور العمل ها ممکن است فقط در جزئیات متفاوت باشند.

سیخ ها از انواع مختلف گوشت و مرغ تهیه می شوند و می توان آنها را روی زغال سنگ، گاز و به روش های مختلف پخت. کباب را هم می توان با برنج و هم به عنوان غذا یا همراه با نان استفاده کرد. امروزه کباب یک غذای جهانی محسوب می شود و در بسیاری از کشورها می توانید رستوران هایی را پیدا کنید که انواع کباب را به فروش می رسانند.

از انواع کباب ایرانی می توان به کباب گاو، برگ، چنگه، سلطانی، وزیری، مرغ، ترشی کباب و … اشاره کرد. به علاوه در برخی کباب خانه ها انواع جگر و غیره یافت می شود که به عنوان غذا سرو می شود.

سوپ

انواع سوپ و خورش از جمله مواردی است که آموزش آشپزی ایرانی شما یاد خواهید گرفت مناطق مختلف ایران انواع سوپ تهیه می کنند و برخی از انواع سوپ به صورت سنتی در سراسر ایران یا خارج از ایران به همین شکل تهیه و مصرف می شود. از انواع این سوپ ها می توان به سوپ دوغ، سوپ نخ، آش گوجه فرنگی و … اشاره کرد. آش را می توان به عنوان پیش غذا، غذای اصلی با نان یا به عنوان شام مصرف کرد.

انواع سوپ ها معمولاً به عنوان پیش غذا تهیه می شود و در برخی موارد دستور پخت سوپ اصالتاً ایرانی نیست و از خارج از ایران وارد شده و در بین مردم رایج شده است.

کوفته قلقلی

کوفته یکی از معروف ترین غذاهای ایرانی است. معروف ترین نوع کوفته نوع تبریزی است. با وجود اینکه کوفته ها انواع مختلفی دارند، اکثر مردم آن را با نام کوفته تبریزی می شناسند، اما انواع دیگری از کوفته ها نیز در مناطق مختلف ایران تهیه می شود.

خارش

دلمه نیز از دیگر غذاهایی است که در مناطق مختلف ایران و شما بسیار تهیه می شود آموزش آشپزی ایرانی شما آن را یاد بگیرید. کوفته ها انواع مختلفی دارند مانند برگ کوسا، کلم، گوجه فرنگی، بادمجان و فلفل. در پخت دلمه معمولاً مخلوط یکدستی از گوشت، برنج و برخی مواد دیگر را در یکی از صفی جااتی‌های مذکور ریخته و به مدت طولانی می‌پزند. محتوای دلمه بسته به منطقه و سلیقه افراد می تواند متفاوت باشد.

نارگیل و کتلت

انواع کاکائو در ایران بسیار متنوع است و می توان کاکائو را با مواد اولیه و طعم های مختلف تهیه کرد. نارگیل در ایران طرفداران زیادی دارد و از جمله انواع آن می توان به نارگیل گیاهی و کاکائو سیب زمینی اشاره کرد.

همچنین کتلت یک غذای معروف ایرانی است که در بسیاری از شهرهای ایران یا خارج از ایران تهیه می شود و ترکیبی از گوشت چرخ کرده و سیب زمینی است. کتلت را می توان با برنج یا نان میل کرد.

پخت

از جمله اینکه آموزش آشپزی ایرانی طرز تهیه انواع دسر و شیرینی را یاد خواهید گرفت. شیرینی ها و کیک ها مهم ترین قسمت های یک شام و دسر خوب هستند. یادگیری این نوع آشپزی بسیار آسان است و با کمی تمرین می توانید به راحتی کیک و شیرینی های خوشمزه درست کنید و با دیدن دستور العمل های جدید بر اساس تجربیات قبلی شیرینی های جدید را با کمی تغییر تهیه کنید و طعم های مختلف را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید