❤️ مرغ سوخاری تی اف سی تهران


امروزه مرغ سوخاری یکی از غذاهای مقوی و لذیذ به حساب می آید، بنابراین کمتر کسی است که آن را دوست نداشته باشد. مرغ سوخاری تیافسی غذای متشکل از تکه های مرغ است که با آرد یا خمیر طعم دار پوشانده شده و در ماهیتابه و سرخ کن سرخ می شود. این غذا با طعم بی نظیری که دارد همه سلیقه ها به خصوص نسل جوان را می پسندد. جوجه های گوشتی بیشتر برای مرغ سوخاری استفاده می شود.

اصطلاح مرغ سرخ شده برای اولین بار در سال 1830 ثبت شد. منشا مرغ سرخ شده در ایالت های جنوبی آمریکا را می توان به خاستگاه غذاهای اسکاتلندی و غذاهای آفریقای غربی ردیابی کرد. مرغ سرخ شده اسکاتلندی در چربی اما بدون چاشنی پخته شد. در حالی که مرغ سرخ شده آفریقای غربی چاشنی شده بود، آن را هم زده و در روغن نخل طبخ می کردند. تکنیک های سرخ کردنی اسکاتلندی و تکنیک های چاشنی آفریقایی در جنوب آمریکا توسط بردگان آفریقایی استفاده می شد.

در قرن بیستم، رستوران های زنجیره ای با تاکید بر مرغ سوخاری، صنعت فست فود را تقویت کردند. برندهایی مانند مرغ سوخاری کنتاکی، پوپیس و بوجانگلز در ایالات متحده و سراسر جهان در حال گسترش هستند. قبل از صنعتی شدن تولید مرغ و ایجاد نژادهای مرغ گوشتی، فقط جوجه های جوان بهاره (جوجه یا خروس) برای حرارت بیشتر و زمان پخت نسبتا سریع برای سرخ کردن مناسب بودند، به همین دلیل این غذا در بهار و تابستان بیشتر طبخ می شود. برای جبران این، گاهی اوقات پرندگان سفت تر را می جوشانند تا نرم شوند، اجازه می دهند سرد و خشک شوند و سپس سرخ می کنند.

تصویر Ca11111

معرفی رستوران تی اف سی مرغ سوخاری تهران

مرغ سرخ شده را ترد و آبدار توصیف می کنند. به این غذا گرم و شور نیز می گویند. گاهی اوقات مرغ سرخ شده را با فلفل قرمز مانند پاپریکا یا سس تند نیز می پوشانند تا طعمی تند به آن بدهد. این امر به ویژه در مرغ سوخاری TFC تهران رایج است. این غذا به طور سنتی با پوره سیب زمینی، سیر، ماکارونی و پنیر، سالاد کلم و ذرت سرو می شود.

مرغ سرخ شده به چرب بودن معروف است. حتی گزارش شده است که برخی از کسانی که از خوردن این غذا لذت می برند، خود را به خوردن آن در چند نوبت در سال محدود می کنند تا میزان مصرف چربی خود را به میزان معقولی پایین نگه دارند. از میان قسمت‌های مختلف حیوانی که در مرغ سرخ‌شده استفاده می‌شود، بال‌ها بیشترین میزان چربی را دارند و تقریباً 40 گرم چربی در هر 100 گرم آن وجود دارد. 100 گرم. 100 گرم مرغ سرخ شده معمولا حدود 240 کالری دارد.

تصویر Ca111

درست کردن مرغ سرخ شده TFC

مراحل تهیه مرغ سوخاری در تی اف سی مرغ سوخاری تهران به این صورت است که مرغ به اجزای تشکیل دهنده آن جدا می شود. قسمت‌های گوشت سفید، سینه و بال‌های جلوی مرغ هستند، در حالی که قسمت‌های گوشت تیره، ران‌ها و ساق‌های پشت مرغ هستند. سینه معمولاً به دو قسمت تقسیم می شود و معمولاً پشت آن دور انداخته می شود.

برای تهیه تکه های مرغ برای سرخ کردن، معمولاً آنها را در خمیر آردی که ممکن است حاوی تخم مرغ یا شیر باشد می پوشانند یا ممکن است در آرد یا آرد سوخاری لایروبی شوند. ادویه هایی مانند نمک، فلفل، پودر چیلی، پاپریکا، پودر سیر یا پودر پیاز را می توان با آرد مخلوط کرد. هر یک از این فرآیندها را می توان با ترشی کردن یا خیساندن در دوغ انجام داد که اسیدیته آن به عنوان نرم کننده گوشت عمل می کند. با پختن تکه های مرغ، مقداری از رطوبتی که از مرغ خارج می شود توسط پوشش آرد جذب شده و با آرد قهوه ای می شود و پوست خوش طعمی ایجاد می کند.

C11111 گرفتن

در رستوران مرغ سوخاری تیافسی تهران نیز از روغن های ذرت، بادام زمینی، کانولا، سویا یا سایر روغن های گیاهی برای سرخ کردن مرغ استفاده می شود. عطر و طعم روغن زیتون به طور کلی برای استفاده در مرغ سرخ شده سنتی بسیار قوی در نظر گرفته می شود و نقطه دود پایین آن باعث می شود که برای استفاده نامناسب باشد.

3 روش اصلی برای سرخ کردن مرغ وجود دارد: 1 – سرخ کردن تابه 2 – سرخ کردن عمیق 3 – پخت.

111111 ضبط

انواع مرغ سوخاری در تهران مرغ سوخاری تی اف سی

مرغ سوخاری رستوران مرغ سوخاری تیافسی تهران فقط به مرغ تند و ساده محدود نمی شود و منوی این رستوران تنوع زیادی دارد:

  • مرغ باربرتون، همچنین به عنوان مرغ سرخ شده صربستانی شناخته می شود، نسخه ای است که توسط مهاجران صرب در باربرتون، اوهایو ایجاد شده است که در سراسر ایالت محبوب است.
  • مرغ و وافل یک غذای ترکیبی است که به‌طور سنتی برای صبحانه و شام در یک وعده سرو می‌شود و در رستوران‌های غذای روح در جنوب آمریکا و فراتر از آن محبوبیت دارد.
  • مرغ مریلند نوعی مرغ سرخ شده در تابه است که اغلب با دوغ پوشانده می شود و با سس خام سرو می شود و بومی ایالت مریلند است. این غذا زمانی درست می شود که یک ماهیتابه از تکه های مرغ و چربی را در فر قرار می دهیم تا بپزد، مانند سرخ کردن تابه، بیشتر اوقات در اصل در فر سرخ می شود.
  • مرغ پاپ کورن که با نام ناگت مرغ یا اصطلاحات مشابه دیگر نیز شناخته می شود، تکه های کوچکی از مرغ بدون استخوان، کوبیده و سرخ شده است که چیزی بیشتر از پاپ کورن نیست.

نتیجه

مرغ سوخاری یک فست فود خوشمزه است که برای ناهار یا شام گزینه بسیار خوبی است. رستوران مرغ سوخاری تیافسی تهران با مواد اولیه عالی و ادویه های بی نظیر خوشمزه ترین مرغ سوخاری ایران را عرضه می کند. این رستوران دارای متنوع ترین منوی غذایی نیز می باشد و با مزیت سایت امکان سفارش آنلاین مرغ سوخاری را برای مشتریان عزیز فراهم کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید